• 044 500 330

Vijesti

Još jedna donacija INA-e sisačkoj bolnici

Župan Ivo Žinić i njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak su u ponedjeljak, 26. studenoga 2018. godine u Sali za poslovne sastanke u Službi za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak nazočili svečanom uručenju donacije INA-e Bolnici.
INA je u ovoj prigodi donirala sisačkoj bolnici uređaj za centralni nadzor, koji se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja. To je uređaj na kojem će biti podatci o svim vitalnim funkcijama svih bolesnika koji se nalaze u Jedinici intenzivnog liječenja. U slučaju da se desi bilo kakav incident uređaj alarmira medicinsko osoblje i na taj način se vrlo lako reagira, a isto se tako može kvalitetno pratiti djelovanje terapije.
Donaciji su, uz direktora sisačke rafinerije Damira Butkovića, nazočili i sportaši, koje također sponzorira INA, reprezentativci u vaterpolu i atletičarka Sara Kolar, kopljašica, olimpijska pobjednica iz Rio de Janeira.
Nakon uručivanja donacije obišli su odjele Dječje kirurgije i Pedijatrije, s darovima za male pacijente.

Župan Ivo Žinić je u ovoj prigodi, na upit novinara, dao i izjavu o radovima na izgradnji „Središnjeg paviljona“ bolnice u Sisku. Tu izjavu možete poslušati ovdje:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd