Vijesti

20. Petrinjski susreti branitelja

Župan Ivan Celjak, nazočio je u subotu, 7. rujna 2024. godine u Petrinji sportsko-kulturnoj manifestaciji “20. Petrinjski susreti branitelja” koju je organizirala Udruga HVIDR-a grada Petrinje.

Program je počeo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika puk. Predragu Matanoviću i suborcima na Senjaku, a nastavljen je svečanim otvaranjem “20. Petrinjskih susreta branitelja” u Veteranskom centru u Petrinji.

Zaista je lijepo vidjeti da vas gotovo i trideset godina nakon završetka Domovinskog rata vežu iste vrijednosti, ista ona energija kojom ste stvarali našu domovinu. S godinama, potrebe hrvatskih branitelja se mijenjaju i mi smo to u Županiji prepoznali. U Topuskom organiziramo igre hrvatskih branitelja, a također smo organizirali i koordinatore za hrvatske branitelje s područja naše županije koji organiziraju pružanje zdravstvenih usluga u našoj bolnici u Popovači, Sisku i Lječilištu Topusko." Izjavio je župan Celjak.

U sklopu proslave 20. obljetnice organiziranja susreta branitelja, Udruga HVIDRA-a grada Petrinje dodijelila je zahvalnice i plakete.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd