Vijesti

ŽUPANIJA OSIGURALA PROSTOR ZA POVRATAK HRVATSKE POŠTE U TOPLOVAC

Danas je u sisačkom naselju Topolovac ponovno otvoren poštanski ured, smješten u zgradi ambulante Doma zdravlja SMŽ, koju je Sisačko-moslavačka županija uredila i obnovila sredstvima iz vlastitog proračuna.

Kako smo i obećali prilikom otvorenja zgrade Doma zdravlja u Topolovcu, vratili smo poštanski ured ovdje u Topolovac na zadovoljstvo svih mještana, ali i stanovnika drugih mjesta koja gravitiraju Topolovcu, a nemaju svoje poštanske urede. Važno je osigurati ljudima da imaju poštanske usluge blizu mjesta stanovanja“, rekao je župan Ivan Celjak.

Izvršni direktor regije 2 Hrvatske pošte Miroslav Živko istaknuo je kako je misija Hrvatske pošte biti građanima na usluzi.

Od sada i mještani Topolovca i okolnih naselja, osim poštanskih usluga u poštanskom uredu mogu obavljati i bankarske usluge, usluge osiguranja, telekom usluge ili kupiti nešto iz maloprodajnog asortimana“, rekao je Živko.

Otvorenju poštanskog ureda u Topolovcu nazočio je i državni tajnik Domagoj Orlić koji je rekao kako je poštanski ured prije potresa bio smješten u gradskom prostoru koji je stradao u potresu.

Obzirom da je to bio gradski prostor, Pošta se obratila Gradu Sisku koji je ponudio neadekvatan alternativni prostor koji je također konstrukcijski teško oštećen. Kada smo prije nekoliko mjeseci obilazili novouređenu ambulantu, rodila se ideja u razgovoru sa županom Celjakom da bi se dio zgrade mogao prenamijeniti u poštanski ured“, rekao je državni tajnik Domagoj Orlić.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd