Vijesti

OBILJEŽEN DAN OBRTNIČKE KOMORE SMŽ

U Sisku je svečanom sjednicom Skupštine obilježen Dan Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije na kojoj su istaknuti pojedinci koji su svojim radom i djelovanjem u komorskom sustavu doprinijeli razvoju i rastu ove organizacije.

Među gostima i uzvanicima bio je i zamjenik župana Mihael Jurić koji je naglasio važnost obrtnika u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Upravo ste vi obrtnici jamac zaposlenosti i radnih mjesta i osiguravate da naši ljudi i njihove obitelji ostaju na području naše županije. I Sisačko-moslavačka županija putem povoljnih kredita HBOR-a pomaže gospodarstvenicima i obrtnicima“, rekao je Jurić.

Partnersku suradnju Sisačko-moslavačke županije i Obrtničke komore SMŽ posebno je istaknula predsjednica županijske Obrtničke komore Ivanka Čačić i dodala kako je obrtništvo životni poziv, jer obrtnici žive od djela svojih ruku.

Prisutnima se obratio i prvi potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Adolf Cvanciger koji je naglasio kako, unatoč svim nedaćama, obrtništvo u Sisačko-moslavačkoj županiji ide u pozivnom smjeru.

Na sjednici Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije dodijeljena su priznanja onima koji svojim radom i djelovanjem doprinose razvoju županijske Obrtničke komore. Također su promovirani novi majstori struke i pohvaljeni najbolji naučnici te njihovi mentori.

Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije članica je Hrvatske obrtničke komore, krovne organizacije hrvatskih obrtnika. Zastupa interese oko 2900 aktivnih članova s područja Sisačko- moslavačke županije putem četiri udruženja obrtnika Sisak, Kutina, Novska te Petrinja, Glina i Topusko.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd