Vijesti

Najavljen 2. Sajam robotike i automatizacije

Konferencijom za medije u prostoru izdvojenog pogona Tehničke škole Sisak u ponedjeljak, 27. svibnja 2024. godine najavljen je 2. Sajam robotike i automatizacije koji će se održati 7. lipnja 2024. godine u 10 sati.

Sajam su najavili pročelnica UO za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Robertina Štajdohar i ravnatelj Tehničke škole Sisak Davor Malović.

"Pohvaljujem ovu sjajnu aktivnost koja svake godine ima sve veći odaziv firmi i fakulteta. Očekujemo da će sajam svim posjetiteljima, prije svega našim učenicima pomoći u odabiru srednjoškolskog obrazovanja i budućeg zaposlenja", izjavila je pročelnica Štajdohar.

2. Sajam robotike i automatizacije održava se uz potporu Sisačko-moslavačke županije i dio je programskih aktivnosti Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak. Cilj sajma je posjetiteljima prikazati najnovija dostignuća u području automatizacije industrijskih procesa i robotike, ali i predstaviti Centar, njegove strukovne nastavne procese i modernu opremu koja mu to omogućuje.

Ravnatelj Davor Malović dodao je kako će se na sajmu predstaviti 22 izlagača od kojih su mnogi renomirane tvrtke i visokoškolske ustanove s kojima škola surađuje.

Tvrtke će predstaviti svoje proizvode iz područja robotike i automatizacije, fakulteti će održati predavanja, a Tehnička škola Sisak predstavit će svoje programe i opremu nabavljenu u sklopu projekta Regionalni centar kompetentnosti.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd