• 044 500 330

Vijesti

Novo veliko sportsko igralište u Mečenčanima

U Mečenčanima uz Osnovnu školu Katarina Zrinska Mečenčani koju je cjelovito obnovila Sisačko-moslavačka županija napravljeno je i vanjsko sportsko igralište prema standardima rukometnog igrališta sa završnim slojem asfalta i grijanim svlačionicama.

Vrijednost izgradnje i opremanja igrališta je više od 304 tisuće eura, a igralište učenicima škole omogućuje još kvalitetnije uvjete za provođenje nastave tjelesne kulture. Osim učenika škole, igralište koriste i djeca općine Donji Kukuruzari za svoje sportske aktivnosti poput nogometa i košarke.

U povodu Svjetskog dana Crvenog križa u školi se održao kros učenika 5.-8. razreda, a događaju je nazočio zamjenik župana Mihael Jurić koji je svim natjecateljima poželio puno uspjeha u natjecanju, a djelatnicima Crvenoga križa zahvalio na pomoći koju pružaju drugima.

"Čestitam vam Dan Crvenog križa, čestitam vam na svemu onome što radite za promociju prve pomoći i pomaganja drugima, jer pomaganje je jedna od najplemenitijih stvari što osoba može učiniti", izjavio je zamjenik Jurić.

Na krosu su sudjelovali učenici OŠ Davorina Trstenjaka Hrvatska Kostajnica, OŠ Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica, OŠ Dvor, OŠ Sunja i OŠ Katarina Zrinska Mečenčani.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd