• 044 500 330

Vijesti

Završna konferencija Centra za rehabilitaciju Komarevo

Pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Alenka Ljubešić, nazočila je u petak, 26. travnja 2024. godine u Centru za rehabilitaciju Komarevo završnoj konferenciji projekta "Razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga u zajednici za odrasle osobe s intelektualnim teškoćama u Sisačko-moslavačkoj županiji".

Cilj projekta je bio unaprijediti infrastrukturne kapacitete Centra za rehabilitaciju Komarevo za razvoj novih izvaninstitucijskih socijalnih usluga u zajednici u ruralnom području Sisačko-moslavačke županije. Provedbom procesa deinstitucionalizacije, procesa transformacije i procesa prevencije institucionalizacije te razvojem mreže izvaninstitucijskih usluga i podrške u zajednici smanjit će se broj institucionaliziranih ranjivih skupina te omogućiti njihov proces inkluzije i spriječiti daljnja institucionalizacija novih korisnika.

Partneri na projektu su Sisačko-moslavačka županija, Općina Majur i Hrvatski zavod za socijalni rad (područni uredi Sisak i Hrvatska Kostajnica).

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd