Vijesti

Zamjenik župana Mihael Jurić je u Gornjem Viduševcu, naselju na području Gline, nazočio obilježavanju 32. obljetnice progona hrvatskog stanovništva s glinskog područja

32. obljetnica progona hrvatskog stanovništva s glinskog područja

Zamjenik župana Mihael Jurić je u Gornjem Viduševcu, naselju na području Gline, nazočio obilježavanju 32. obljetnice progona hrvatskog stanovništva s glinskog područja, koju je, uz potporu Grada Gline, organizirala Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnica Glina.
Zajedno s predsjednikom Županijske skupštine Matom Fofićem, zamjenik župana Mihael Jurić je položio vijenac kod spomen-obilježja „Golubica“ u Gornjem Viduševcu i nazočio svetoj misi u mjesnoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog.
U svome obraćanju zamjenik župana je zahvalio svima koji čuvaju uspomene na žrtve i stradanja ovog najcrnjeg dana u glinskoj povijesti, ali im i predstavio projekte koje Sisačko-moslavačka županija, na čelu sa županom Ivanom Celjakom, realizira na Banovini u nastojanju očuvanja, povratka i podizanja kvalitete života stanovnika Gline i njene okoline.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd