Vijesti

Tehnička škola Sisak organizirala je u Sisku 10. utrku solarnih automobila SOELA.

Održana 10. utrka slarnih automobila SOELA

Tehnička škola Sisak organizirala je u Sisku 10. utrku solarnih automobila SOELA.

Na utrci solarnih automobila sudjelovalo je 14 vozila iz 12 škola dok su Sisačko-moslavačku županiju zastupala 4 automobila iz tri škole, Tehničke škole Sisak, Industrijsko-obrtničke škole Sisak i Srednje škole Novska.

Utrku je otvorio Darjan Vlahov, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije, razvojne projekte i fondove EU, a utrci je nazočila i Robertina Štajdohar, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo.

Ovogodišnje prvo mjesto u kategoriji za dizajn osvojila je Tehnička škola Sisak, drugo i treće mjesto pripali su Strukovnoj školi Đurđevac i Tehničkoj školi Karlovac.

Treće mjesto u slobodnom stilu ovogodišnje SOELE pripalo je Tehničkoj školi Gospić, drugo mjesto Srednjoj školi Bartola Kašića, Grubišno Polje i prvo mjesto Tehničkoj školi Karlovac.

U zadanom stilu treće mjesto pripalo je Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek, drugo mjesto pripalo je Industrijsko-obrtničkoj školi Slavonski Brod a prvo mjesto ovogodišnje 10. utrke solarnih automobila SOELA osvojila je Srednja strukovna škola kralja Zvonimira iz Knina.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd