• 044 500 330

Arhiva objava

Europsko priznanje za projekt „Pun ceker – kupujmo lokalno“

„Pun ceker – kupujmo lokalno“, projekt Razvojne agencije Si-Mo-Ra, dobitnik je jedne od nagrada „Europskog priznanja za promicanje poduzetništva 2017“. Na nedavnoj svečanosti održanoj u gradu Tallinu u Estoniji, u konkurenciji od 28 prijavljenih nacionalnih projekata za nagradu „EEPA 2017“, „Pun ceker – kupujmo lokalno“, visoko je rangiran, među 10 najboljih projekata. Mario Čelan, direktor Razvojne agencije SI-MO-RA, primio je Plaketu s ovim vrijednim priznanjem.
- Velika je čast biti u vrhu poduzetničkih inicijativa u Europskoj uniji. Posebno što je EEPA 2017, nagrada kojom se kroz primjere najboljih nacionalnih praksi otvora nova mogućnosti za lokalnu i regionalnu razinu s ciljem razvoja poduzetništva, zapošljavanja i zadržavanja stanovništva u njihovim sredinama, istaknuo je ovom prigodom Čelan.
Veliku podršku ovoj ideji dao je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, koji je od samog početka prepoznao velike mogućnosti ovog projekta, a promociju i poticanje domaćih proizvođača, obrtnika i OPG-ova smatra strateškom odrednicom Županije. Kroz trgovine “Pun ceker – kupujmo lokalno“, potiču se lokalni poljoprivredni proizvođači na plasman svojih proizvoda u trgovinama koje su za sada otvorene u Sisku, Popovači, Novskoj i Kutini.
 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd