• 044 500 330

Arhiva objava

Radni sastanak u Kutini

Tema ovog radnog sastanka, bili su međusobni odnosi Grada Kutine i Sisačko-moslavačke županije. Prva je njegova svrha priprema za sjednicu Županijske skupštine, koja će u Kutini biti održana 14. rujna, rekao je kutinski gradonačelnik Zlatko Babić. Najviše je govora bilo o zdravstvenoj skrbi, rekao je Babić, povišenom zdravstvenom standardu u gradu. Tema je bila i izgradnja Doma za starije i nemoćne osobe koji bi bio u prostoru Doma zdravlja Kutina.
Razgovaralo se i o Gimnaziji, Tehničkoj školi, sport i kultura u Kutini, a i o financijskoj suradnji.
Uz ove teme, dodao je zamjenik župana, razgovaralo se i o Županijskoj upravi za ceste, o ukupno 1308 km županijskih cesta, od kojih je dobar dio na području Grada Kutine. Važan dio razgovora odnosio se i na probleme obrazovanja, osnovno i srednje školstvo u Kutini.
„Sisačko-moslavačka županija pokazuje senzibilitet prema svim jedinicama lokalne samouprave, time i prema Gradu Kutini, i siguran sam da je ovo samo prvi od sastanaka na kojima ćemo rješavati sva pitanja i probleme, na dobrobit Grada Kutine i Sisačko-moslavačke županije“, zaključio je zamjenik župana Roman Rosavec.


 

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd