• 044 500 330

Arhiva objava

Most u bolju budućnost

Donacijom Rotary klubova Zagreb Centar i Sisak nabavljena je oprema u vrijednosti višoj od 110 000 dolara. Opremljene su tri učionice s tri pripadajuća kabineta, nabavljena je oprema za elektrotehniku, elektro radionicu, nastavu fizike, nastavu robotike i digitalne fotografije kao izvannastavne aktivnosti.
Župan Ivo Žinić, koji je nazočio prezentaciji, u ovoj je prigodi rekao: „Drago mi je da sam danas ovdje prisutan pri ovom završnom činu uređenja ovih radionica, učionica i nabavljene prekrasne opreme za našu Srednju školu Glina. Vjerujem da dijelim radost svih učenika koji pohađaju ovu školu i koji će imati prilike raditi, učiti, usavršavati se u ovako krasnim uvjetima. „Most u bolju budućnost“ svakako dolazi, a Glina i ovo područje to zaslužuju. Devastirana u svakom pogledu u ratu, u poraću, pa i dan danas osiromašena materijalno, a i u ljudskim potencijalima. Ovo je jedan od načina da zadržimo naše mlade, da ne odlaze odavde, da imaju iste uvjete kao i svugdje u Europskoj uniji. Sisačko-moslavačka županija dala je doprinos kako bi uredili prostor. Dakle, građevinske radovi, sve što je ovdje izvedeno, financirala je Županija s nešto manje od 500 000 kuna.
Želim istaknuti da, ukoliko želimo držati korak u ovom globalnom svijetu, da to možemo znanjem, vrhunskim znanjem. Ova sredstva koju su sad na raspolaganju će to i omogućiti, a mi imamo sposobnu i vrijednu djecu, koja će ovo znati iskoristiti.“


 

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd