• 044 500 330

Arhiva objava

Sanacija učionica u Srednjoj školi Glina

Prostor je potrebno urediti kako bi primio donaciju Rotary kluba, opremu za učionice i kabinete u vrijednosti oko 650 000 kuna.
Školu i radove obišao je u srijedu, 31. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić sa suradnicima.
„Došli smo prije početka školske godine obići Srednju školu Glina, vidjeti kako napreduju radovi na uređenju učionica i novih kabineta, a povod je donacija Rotary kluba Sisak, sredstva prikupljena na Donatorskoj večeri, koju su oni organizirali i u Sisku i u nekim drugim gradovima,“ rekao je župan Ivo Žinić. „Ta oprema, u vrijednosti od skoro 650 000 kuna zahtijevala je i uređenje novih učionica i kabineta. Zajedno s gradom Glinom osigurali smo značajna sredstva da se može osigurati kompletno uređenje ovog prostora. Vrijednost ovih radova je preko 500 000 kuna. Ulaganja, u ukupnoj vrijednosti od milijun i 150 000 kuna za Srednju školu su vrlo značajna, jer i ovdje će učenici dobiti mogućnost da imaju i modernu opremu i da imaju iste uvjete kakve imaju učenici u Zagrebu i drugdje u Hrvatskoj.“
Ravnateljica Srednje škole Glina, Marija Margušić-Novosel, zadovoljna je donacijom vrlo sofisticirane opreme visoke vrijednosti, ali i adekvatnom pomoći Grada Gline i Sisačko-moslavačke županije: „Jedan od uvjeta da bi ta oprema uopće stigla u našu školu bilo je adaptacija, zapravo uređenje postojećih učionica.“ Bit će uređeni, do početka školske godine, učionice elektrotehnike i fizike te informatike, kao i praktična elektroradionica.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd