• 044 500 330

Arhiva objava

Županija i općine sufinanciraju autobusne linije

U ponedjeljak, 18. srpnja 2016. godine, župan Ivo Žinić je, u nazočnosti zamjenice Anite Sinjeri-Ibrišević, s načelnicima općina Hrvatska Dubica, Lekenik i Martinska Ves potpisao ugovore o sufinanciranju javnog autobusnog linijskog prijevoza na području Sisačko-moslavačke županije.
Za Hrvatsku Dubicu je to linija Sisak-Sunja-H. Dubica-Sunja-Sisak u razdoblju od 1. srpnja do 31. prosinca 2016. godine, u ovom će sufinanciranju sudjelovati i Općina Sunja; Općina Lekenik će sa Županijom sufinancirati liniju Sisak-Stari Farkašić-Sisak (1. VII. – 31.XII. 2016) i Martinska Ves će sufinancirati liniju Desni Dubrovčak- Lijeva Luka-Mahovo-Martinska Ves (1. VII. – 31. VIII. 2016.)
Ukupan iznos potpore Sisačko-moslavačke županije je 160 000 kuna.
„Smatramo da je ovo sufinanciranje nešto čime ćemo ostvariti kvalitetniju povezanost s ovim područjima. Vjerujem da ćemo u budućnosti moći iz Proračuna izdvojiti još više sredstava za ovakve potrebe, a posebice u ljetnim mjesecima, kada na nekim područjima nema nikakvog autobusnog prijevoza.“ – rekao je u prigodi potpisivanja ugovora o sufinanciranju javnog autobusnog linijskog prijevoza na području Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd