• 044 500 330

Arhiva objava

Počele promotivne kampanje projekta „Učini obr(A)t

Provedbena kampanja u osnovnim školama Sisačko-moslavačke županije traje do 17. ožujka, a projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala. Ukupna vrijednost projekta je oko 367 tisuća kuna, od čega je bespovratni iznos nešto manji od 300 tisuća kuna dok razliku od oko 70 tisuća kuna financira Sisačko-moslavačka županija.
Početku projekta „Učini obr(A)t“ nazočila je zamjenica sisačko-moslavačkog župana Anita Sinjeri-Ibrišević koja je izrazila veliko zadovoljstvo što Sisačko-moslavačka županija sudjeluje u ovakvom projektu koji izravno može pomoći u boljem zapošljavanju mladih, ali i pomoći županijskom obrtništvu.
„Naša županija je poznata po obrtu i obrtništvu te ima dugu tradiciju. Nažalost, danas smo svjedoci gašenja mnogih obrtničkih zanimanja i obrtničkih radnji. Želimo zaustaviti taj trend i pomoći onima na koje računamo kao okosnicu razvoja gospodarstva u Sisačko-moslavačkoj županiji.“
Promotivne kampanje provode se u 18 osnovnih škola gdje će se učenike informirati o stanju u obrtništvu, deficitarnim obrtničkim zanimanjima te mogućnostima zapošljavanja i samozapošljavanja u obrtu.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd