• 044 500 330

Arhiva objava

Radni sastanak za promociju lokalne proizvodnje

Cilj poljoprivredne zajednice je promicanje lokalne proizvodnje i potrošnje, te ukazivanje cjelokupnoj zajednici na bogatstvo kojim obiluju naši krajevi. Osnovana je kako bi okupila OPG-ove, vinare, pčelare te proizvođače poljoprivrednih i ostalih nepoljoprivrednih proizvoda s područja SMŽ radi lakše komunikacije, rješavanja administrativnih poslova te radi lakšeg ostvarivanja zajedničkog cilja.
U planu je otvaranje 10 trgovina „Kupujmo lokalno „ koje će djelovati na području Sisačko-moslavačke županije.
Radni sastanak s predstavnicima PIK Vinkovci, kojem su nazočili i župan Ivo Žinić, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenici župana, Anita Sinjeri-Ibrišević, Marin Piletić, održan je u Hotelu Panonija u ponedjeljak, 7. prosinca 2015. Župan Žinić u svom je pozdravnom govoru istaknuo kako je projekt: „Kupujmo lokalno“ u završnoj fazi realizacije te kako će se vrlo skoro otvoriti prve dvije prodavaonice na području Županije, a suradnja s velikim tvrtkama je nužna kako bi se proizvodi lokalnih poljoprivrednika mogli plasirati i na šire i veće tržište.
Sastanak je nastavljen nizom prezentacija i predavanja te međusobne komunikacije između agronoma, tehnologa i komercijalista PIK-a Vinkovci i domaćih proizvođača s ciljem postavljanja specifičnih pitanja te u konačnici dogovaranja uvjeta poslovanja.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd