• 044 500 330

Arhiva objava

Obnovljena upravna zgrada Lječilišta Topusko [foto]

Projekt je realiziran u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost putem kojeg su Lječilištu ove godine odobrena dva projekta ukupne vrijednosti milijun i pol kuna, s 80 % učešća Fonda. Iz Lječilišta najavljuju kako će ubrzo započeti izvođenjem radova u sklopu obnove prizemlja zgrade Petrova Gora, ukupne vrijednosti milijun kuna.
Svečanom otvorenju novoobnovljene zgrade uprave Lječilišta Topusko, koje je održano u četvrtak, 5. studenoga 2015. godine, nazočili su župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić.
„Apsolutno sam zadovoljan s trenutnom situacijom u Lječilištu, ako znamo da je prije godinu dana bilo upitno što će se događati s ovom ustanovom i što će biti s radnicima." – rekao je župan Ivo Žinić, dodajući kako još uvijek ne može biti zadovoljan sa stanjem u Top Termama, gdje postoji opterećenost poslovanja zbog prije nastalih kreditnih zaduženja i krivih poteza upravljačke strukture: „Idemo dobrim putom, kojim želimo oporaviti i Lječilište i Top Terme, da oni budu centar izvrsnosti zdravstvenog turizma!“


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd