• 044 500 330

Arhiva objava

Viši zdravstveni standard u SMŽ

Sanacijski upravitelj bolnice dr. Dubovečak rekao je kako je bolnica dobila vrlo vrijedan uređaj, najnovije tehnologije, koji će poslužiti za dijagnostiku i liječenje pacijenata ove županije, ali i privući pacijente iz okolnih županija, koji u svom kraju predugo čekaju na pregled. Sisačka radiologija inače, napomenuo je Dubovečak, nema liste čekanja, ponajviše zahvaljujući predanom radu visokostručnih liječnika i medicinskog osoblja ovog odjela.
Uređaj je nabavljen zahvaljujući izdvajanju iz Proračuna Sisačko-moslavačke županije i zapravo je samo još jedan korak prema željenom kvalitetu opreme u županijskoj općoj bolnici.
„Želim da ovaj uređaj koristi, prije svega, stanovnicima naše županije, ali i šire. Drago mi je da je ovaj uređaj visoke tehnologije prvi na području RH i to nam je cilj, da sisačka bolnica postane mjesto gdje će stanovnici moći se liječiti i da imamo jedan mladi tim stručnjaka koji će tome doprinijeti,“ rekao je župan.
Najavio je i nastavak ulaganja u unapređenje zdravstvene zaštite, a ono što će županija sigurno učiniti je nabava uređaja za magnetnu rezonacu.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd