• 044 500 330

Arhiva objava

Dan grada Novske

Svečano obilježavanje Dana grada Novske, jednog od sedam gradova u Sisačko-moslavačkoj županiji, proteklo je, iako je u dvorani sve vrijeme obilježbe bio nazočan zamjenik župana Marin Piletić, bez čestitke Županije.
Zašto se to dogodilo, rekao je Piletić, trebalo bi upitati organizatore ove Svečane sjednice: „Mene iznimno žalosti, ne kao zamjenika župana, nego kao Novljanina, koji je svoje javno djelovanje posvetio razvoju i ovog grada, a naravno, kao zamjenik župana, i čitave naše županije.
Ovo je prvi put u povijesti obilježavanja Dana grada Novske i našeg zaštitnika svetog Luke da predstavnik Sisačko-moslavačke županije na Svečanoj sjednici nije dobio priliku govoriti. To govori o kulturi, ponašanju i javnom djelovanju onih koji su organizirali današnji događaj, to je gradonačelnik Novske, gospodin Vlado Klasan i predsjednik Gradskog vijeća.
Ovdje u svome gradu, gdje sam rođen, uvijek ću se odazivati na sve obilježbe, na sve proslave, a naravno da mi je kao svakom građaninu stalo do razvoja i grada Novske.
Ovim putem želim svim Novljanima, kojih je na žalost bilo danas jako malo u dvorani, a i to govori o politici vladajućih ovdje u Novskoj, čestitati Dan grada i našeg nebeskog zaštitnika svetoga Luke.“


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd