• 044 500 330

Arhiva objava

Aktivnosti u okviru projekta"Sava kultura NATURA"

Nositelj projekta je Zelena akcija iz Zagreba uz partnere - Brodsko ekološko društvo-BED, Javnu ustanovu za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Brodsko-posavske županije Natura Slavonica, Javnu ustanovu za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Zagrebačke županije Zeleni prsten i Javnu ustanovu za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Sisačko-moslavačke županije.
Jedna od bitnih aktivnosti u projektu je i osnivanje suradničkih vijeća zaštićenih područja kako bi - ne samo stanovništvo vezano uz njih - nego i ostali dionici u drugim sektorima mogli doprinijeti uspješnijem upravljanju. 29.09.2015. godine osnovano je Suradničko vijeće značajnog krajobraza Sunjsko polje koje će doprinijeti uključivanju svih dionika zaštićenog područja u zaštitu i očuvanje prirodnih vrijednosti Sunjskog polja. U okviru planiranog programa radionice, održane su uvodne prezentacije, a živa rasprava je otvorila više otvorenih pitanja koja će se rješavati kroz međusektorsku suradnju relevantnih dionika, a u cilju donošenja uspješnih rješenja i zaključaka te dugotrajnog boljitka lokalne zajednice, stanovništva i održivog gospodarenja prirodnim vrijednostima zaštićenog područja.

Više o projektu možete vidjeti na https://www.facebook.com/pages/Sava-kultura-NATURA/661487053957734?fref=ts, a ako želite saznati više informacija o događaju možete se javiti na mail adresu , telefon 044/679129 ili mob. 099/6679129.
 

«Ovo priopćenje izrađeno je u projektu financiranom od Europske unije. Sadržaj ove priopćenja isključiva je odgovornost Zelene akcija i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.»
“This statement has been produced within the project financed by the European Union. The contents of this statement are the sole responsibility of Zelena akcija and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.”

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd