• 044 500 330

Arhiva objava

Najavljen Prvi međunarodni Rock&Blues kamp

Od 12. do 18. srpnja 2015. godine u Ekoetno selu Strug trajat će , rekao je glavni organizator, direktor Pop-rock škole Sisak Miroslav Dimić, druženje mentora, vrhunskih hrvatskih i inozemnih rock i blues glazbenika i njihovih učenika, u jedinstvenom okruženju Parka prirode Lonjsko polje.
Ovom posebnom projektu, prvom takvom kampu na tlu Europe, punu potporu iskazao je i ravnatelj Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje Ivor Stanivuković, a u ime Sisačko-moslavačke županije zamjenik župana Marin Piletić.
Piletić je posebno naglasio vrijednost Ekoetno sela Strug kao pouzdanog partnera u kreiranju turističke ponude, koji svojim trajnim zalaganjem obogaćuje prirodnu ljepotu Lonjskog polja, nudeći zahtjevnim turistima dodatne sadržaje. Jedan je od takvih sadržaja i Međunarodni Rock&Blues kamp: „Zahvaljujem svim organizatorima, gospodinu Dimiću, osoblju Ekoetno sela Strug, a i ravnatelju Javne ustanove, gospodinu Stanivukoviću koji je prepoznao da uz ono što baštinimo, to jest prirodu, moramo i našim gostima i žiteljima ovog kraja i svima koji žele doći na Međunarodni Rock&Blues kamp imamo što ponuditi.“
Zamjenik župana Piletić je pozvao sve da se odazovu ovom događaju koji je i turističkog, ali i edukativnog karaktera.
„Danas glazba u Hrvatskoj ima jedan problem, a to je da se ne zna što je to kvalitetna glazba. Tim više kao županija želimo poticati upravo ovakve događaje, da se i mladim glazbenicima pruži prilika za dodatnu edukaciju, ali i svim ljubiteljima dobre glazbe da se ponudi jedna dobra manifestacija i ugodni trenutci uz renomirane izvođače, koje ćemo od 12. do 18. srpnja imati prilike čuti upravo ovdje u Plesmu.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd