• 044 500 330

Arhiva objava

26. svibnja svi na sisački gradski stadion

O zajedničkom humanitarnom projektu Sisačke biskupije, Hrvatskog nogometnog saveza i Nogometne reprezentacije hrvatskih svećenika govorili su sisački biskup Vlado Košić, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić, trener Robert Kovač, izbornik Nogometne reprezentacije hrvatskih svećenika Krešimir Žinić, predsjednik županijskog Nogometnog saveza Davor Ivić, nogometni djelatnik, koji je bio u organizaciji prvog susreta svećeničke reprezentacije Branko Ljubešić i ravnatelj Zaklade fra Bonifacije Pavletić Domagoj Mosler.
Župan je sa zadovoljstvom prihvatio sudjelovanje Županije u ovom humanitarnom projektu, sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je studentima, korisnicima Zaklade.
Ono što je najvažnije i što je zajednička želja svih sudionika konferencije za novinare jest: U utorak, 26. svibnja 2015. godine, s početkom u 17 sati, napuniti Gradski stadion u Sisku jer sastaju se „Vatreni iz 1998.“ i Reprezentacija hrvatskih svećenika.
Ulaznice, koje nemaju cijenu, nego je ostavljeno humanim ljudima na volju da prilože koliko mogu, bit će dostupne u župama Sisačke biskupije i u Biskupskom dvoru, a omogućit će nam svima zajedno vidjeti još jednom Reprezentaciju hrvatskih svećenika i „Vatrene“ iz '98. najuspješniju generaciju u hrvatskoj povijesti.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd