• 044 500 330

Arhiva objava

3. tjedan sigurnosti cestovnog prometa

Uz župana Ivu Žinića i njegovu zamjenicu Anitu Sinjeri-Ibrišević, nazočili su joj i ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Inoslav Brkić, povjerenica svjetske zdravstvene organizacije za epidemiologiju ozljeda dr. Ivana Brkić-Biloš, načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke Marko Rašić i tajnik Autokluba Sisak Antun Lochert.
Zahvaljujući svima koji su se uključili u promicanje sigurnosti ovog tjedna od 4. do 10. svibnja, župan Ivo Žinić je uz ostalo rekao: „Trebamo još puno, puno raditi kako bi sigurnost naše djece podigli na još višu razinu. Svakako da nije dovoljno raditi samo s djecom, nego je potrebno sve sudionike u prometu educirati.“
Županija, posebice kroz školski sustav može učiniti puno, a podržat će i sve akcije, realizaciju svih akcija i raznih događanja, koje svima daju potrebna znanja i vještine za što sigurnije sudjelovanje u prometu.
Župan je spomenuo i neke konkretne lokacije, poput prijelaza ispred škole u Selima, na kojima valja pojačati napore u osiguravanju boljih uvjeta prometovanja, posebice za najmlađe pješake.
 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd