• 044 500 330

Arhiva objava

Župan i zamjenica s korisnicima Zaklade „Viktorija“

Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije osnovana je na humanitarnu inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije. Svrha Zaklade je trajno pružanje novčane potpore za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županije i pomaganja tijekom liječenja. Jedna od aktivnosti Zaklade je i osiguravanje smještaja za nužan boravak djece i članova njihovih obitelji u Zagrebu za vrijeme neophodnih pregleda i liječenja.
Župan je, u svom kratkom obraćanju uz ostalo rekao: „Svatko od nas treba imati u sebi te ljudskosti, na neki način pomoći Vama u teškoćama. Želimo i ovim putem dati Vam punu potporu i ohrabrenje da ustrajete, s vjerom da će naša djeca ozdraviti. Vjerujem da će se mnoga djeca, koja sada imaju problema, moći igrati, veseliti se, da će ovi problemi, koje sad imate, proći.“
Župan je djeci podijelio prigodne poklone, zaželio im sreće i zdravlja, a jednom od mladih bolesnika, njegovoj majci, uručio je i novčanu pomoć Sisačko-moslavačke županije za medicinski zahvat u inozemstvu.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd