• 044 500 330

Arhiva objava

Partnerstvo za razvoj

Nositelj ovog projekta je razvojna agencija SIMORA uz partnerstvo Sisačko-moslavačke županije i niza ustanova i jedinica lokalne samouprave.
Opći cilj ovog projekta bio je doprinijeti povećanju zaposlenosti na području Sisačko-moslavačke županije, a krajnji korisnici bile su nezaposlene osobe, poslodavci, udruge i lokalna zajednica.
Dožupanica je u ovoj prigodi rekla: „Sisačko-moslavačka županija pozdravlja uvijek sve projekte koji imaju za cilj povećavanje stope zaposlenosti naših sugrađana. Naravno da može biti bolje i svakako ćemo uložiti napore da takvi projekti postanu puno češći u Razvojnoj agenciji Sisačko-moslavačke županije. Ovaj je projekt bitan zato što je SMŽ županija sa stopom nezaposlenosti višom od 30%, osim toga je od 38 do čak 48% stanovništva gotovo na rubu siromaštva, a porazna je i činjenica da stanovnici naše županije imaju za trećinu niži dohodak od ostatka Hrvatske. Stoga svaki ovakav projekt je hvale vrijedan, treba mu dati podršku i Sisačko-moslavačka županija će sigurno stajati uz takve projekte i uz razvojnu agenciju.“

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd