• 044 500 330

Održan sastanak partnera projekta “inducult 2.0” u Padovi u razdoblju od 5. do 7. travnja 2017. godine

Predstavnici Sisačko-moslavačke županije s projektnim suradnicima sudjelovali su u Padovi (Italija) na sastanku partnera projekta „Nova industrijska kultura u Središnjoj Europi - InduCult 2.0” u razdoblju od 5. do 7. travnja 2017. godine.
Komora za gospodarstvo, industriju, obrt i poljoprivredu Padove organizirala je trodnevni radni sastanak tijekom kojeg je deset projektnih partnera razmijenilo iskustva i primjere dobre prakse s ciljem razrade koncepata suradnje i aktivnosti u tri tematske skupine:

“Identitet i turizam”,
“Radna snaga i poduzetništvo”,
“Inovacije i pioniri - začetnici razvoja”.

Po završetku interaktivnog dijela održan je sastanak Upravljačkog tima “InduCult 2.0” projekta. Sisačko-moslavačka županija jedan je od partnera na navedenom projektu, pri čemu je regija Zwickau (Njemačka) vodeći partner.
Kao partneri u projektu sudjeluju i: Općina Leoben (Austrija), Pokrajinska udruga lokalnih akcijskih grupa regije Karlovy Vary (Češka), Komora za gospodarstvo, industriju, obrt i poljoprivredu (Padova, Italija), Poslovni centar Kranj (Slovenija), Centar za gospodarski razvoj Opolskie (Poljska) i STEBO - Centar za razvoj kompetencija zajednice (Belgija), te dvije znanstveno-istraživačke institucije: Leibniz Institut za regionalnu geografiju (Leipzig, Njemačka) I Sveučilište u Grazu, Odjel za geografiju i regionalne znanosti (Austrija).
 

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd