Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

21.11. - 22.12.2014.

OBAVIJEST o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš eksploatacije tehničko-građevnog kamena na budućem eksploatacijskom polju Gradusa

SMŽ TV
Sjednice

71 godina državnosti BiH

Župan Ivo Žinić je sa svojom zamjenicom Anitom Sinjeri-Ibrišević u utorak, 25. studenoga 2014. godine u sisačkom hotelu „Panonija“ nazočio svečanosti koju su u prigodi obilježbe 71. obljetnice državnosti Bosne i Hercegovine priredila vijeća bošnjačke nacionalne manjine grada Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Plan humanitarnog razminiranja za sljedeću godinu

Župan Ivo Žinić je zajedno sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem u ponedjeljak, 24. studenoga 2014. godine, u velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije pratio prezentaciju nacrta prijedloga Plana humanitarnog razminiranja za 2015. godinu.

Više...
 

60 godina Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom Petrinja

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je u subotu, 22. studenoga 2014. godine svečanosti obilježavanja 60 godina postojanja Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom Petrinja u sklopu kojeg djeluju Galerija „Krsto Hegedušić“, Savjetovalište za djecu, adolescente i obitelj, Folklorni ansambl „Petrinjčica“ i Petrinjski puhački ansambl.

Više...
 

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević pridružila se u subotu, 22. studenoga 2014. godine na Gradskoj tržnici Kontroba u Sisku javnoj akciji u prigodi obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama koju su zajednički organizirali Centar za žene Adela, Udruga invalida rada grada Siska, Policijska uprava Sisačko-moslavačka, Centar za socijalnu skrb i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Javni natječaj - "Donacije udrugama za zaštitu potrošača"

Sisačko-moslavačka županija objavila je 20.studenog 2014. godine JAVNI NATJEČAJ o dodjeli donacije po projektu "DONACIJE UDRUGAMA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA-2014".

Više...
 

2.krug JAVNOG NATJEČAJA - subvencioniranje projekata "Korištenje obnovljivih izvora energije"

Sisačko-moslavačka županija objavila je 20.studenog 2014. godine 2.krug JAVNOG NATJEČAJA za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za subvencioniranje projekata "Korištenje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama Sisačko-moslavačke županije 2014".

Više...
 

Zajedno do uspjeha

Župan Ivo Žinić, predstavnici 21 škole uključene u projekt i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područnih službi Sisak i Kutina, potpisali su u srijedu, 19. studenoga 2014. godine, Sporazum o partnerstvu za projekt „Zajedno do uspjeha“.

Više...
 

4. festival amaterskih izvođača sevdalinke

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je u ponedjeljak, 17. studenoga 2014. godine, 4. amaterskom festivalu pjesme sevdalinke, koji je održan u prepinoj dvorani Doma kulture „Kristalna kocka vedrine“ u Sisku.

Više...
 

Od jednakih prava ka jednakim mogućnostima

U okviru projekta "Od jednakih prava ka jednakim mogućnostima" (Fromequalrights to equalopportunities - FERTEO) u Kutini je 14. studenog 2014. godine održana završna konferencija u nazočnosti 80 gostiju iz raznih institucijama koje se aktivno bave romskom problematikom.

Više...
 

Odluka o dodjeli stipendija studentima s područja Sisačko-moslavačke županije

Povjerenstvo za dodjelu studentskih stipendija na svojoj sjednici 14. studenoga 2014. godine donijelo je ODLUKU o dodjeli stipendija studentima s područja Sisačko-moslavačke županije za akademsku god. 2014./15.         >> RANG LISTA

O datumu potpisivanja ugovora i uručivanja obavijestit ćemo nakandno. 
 

 

Povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 17. studenoga 2014. godine, u velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku, potpisao ugovore o međusobnim pravima i obvezama u provođenju projekta „Povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća Sisačko-moslavačke županije“, koji Sisačko-moslavačka županija provodi u partnerstvu s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Više...
 

Posebna odgojna skupina OŠ Novska

Zamjenik župana Marin Piletić odazvao se u ponedjeljak, 17. studenoga 2014. godine, pozivu na druženje u novootvorenoj posebnoj odgojnoj skupini Osnove škole Novska u Domu hrvatskih branitelja u Novskoj.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 102

 hrvatski     english

Vrijeme

Lagana kisa

4°C

Sisak

Lagana kisa
Cet
Oblacno
3°C / 4°C
Pet
Djelomicno oblacno
3°C / 7°C
Sub
Djelomicno oblacno
4°C / 7°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas73
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1561
mod_vvisit_counterOvaj mjesec16423
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09871890

Vaš IP: 184.73.40.21
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija 
 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111
 • Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr 
 • Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>