Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

24.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za Svk privod za RSM Bijele Vode u k.o. Dragotina , -3. skupine

07.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - izgradnja građevine  infrastrukturne namjene, energetskog sustava, TRAFOSTANICA "SUNJA 5", SA NISKONAPONSKIM IZLAZIMA

Javni poziv za uvid u spis predmeta - rekonstrukcija prometnice u Novom naselju u Topuskom

SMŽ TV
Sjednice

Donje Jame proslavile Dan sela [foto]

Zavičajno društvo „Ušće Gline“ Donje Jame jedanaestu je godinu za redom organiziralo okupljanje ratom raseljenih mještana, prisjećanje i odavanje počasti sumještanima, braniteljima i civilima, poginulim u Domovinskom ratu, te proslavu Svete Ane – Dana sela.

Više...
 

24 godine od herojskog čina u Strugi Banskoj [foto]

Obilježbu 24. obljetnice pogibije 10 hrvatskih redarstvenika u mjestu Struga Banska, na području Općine Dvor, organizirali su u nedjelju, 26. srpnja 2015. godine, Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Više...
 

250 godina posvećenja crkve u Selima [foto]

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić u nedjelju, 26. srpnja 2015. godine, nazočila je proslavi 250. godišnjice posvećenja župne crkve Svete Marije Magdalene u Selima Svečano misno slavlje predvodio je sisački biskup, mons. Vlado Košić

Više...
 

Sveti Jakov – zaštitnik Mošćenice [foto]

Blagdan Svetog Jakova, zaštitnika Mošćenice, obilježen je u subotu, 25. srpnja 2015. godine, u organizaciji Mjesnog odbora Mošćenica.
Polaganju vijenaca i paljenju svijeća kod spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, stradalima u minskim poljima Mošćenice i žrtvama iz NOB-a iz Mošćenice nazočila je, u ime Sisačko-moslavačke županije, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Streličar Mario Vavro kod župana

Mladog, a izuzetno uspješnog sisačkog sportaša, streličara SK Siscije Marija Vavru, u čijoj je pratnji bio predsjednik kluba Boris Savić, primio je u petak, 24. srpnja 2015. godine, župan Ivo Žinić, zajedno sa zamjenicom Anitom Sinjeri-Ibrišević i zamjenikom Marinom Piletićem.

Više...
 

Ugovor za izgradnju „Poslovne zone Marof“

Načelnik Općine Lekenik Ivica Perović je u četvrtak, 23. srpnja 2015. godine, u općinskoj vijećnici u lekeniku s članovima zajednice ponuditelja potpisao ugovor za izgradnju „Poslovne zone Marof“.

Više...
 

Dan Općine Sunja [foto]

Dan Općine Sunja obilježen je u srijedu, 22. srpnja 2015. godine, svečanom sjednicom Općinskog vijeća u dvorani Sven Lasta, svetom misom u crkvi nebeske zaštitnice Sunje Svete Marije Magdalene te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod središnjeg križa na mjesnom groblju.

Više...
 

Dan Općine Donji Kukuruzari [foto]

Trodnevni program obilježavanja Dana Općine Donji Kukuruzari, koji je počeo u subotu, 18. srpnja, završen je u ponedjeljak, 20. srpnja 2015. godine, Svečanom sjednicom Općinskog vijeća koja je održana u prostoru Osnovne škole Katarina Zrinska Mečenčani.

Više...
 

Obrazovanje za poduzetništvo i obrt

Svečanom potpisivanju ugovora u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“ koje je, u ponedjeljak, 20. srpnja 2015. godine, u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskog sustava, biti održano u prostorijama Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu nazočio je zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Smotra folklora uz Dan općine

Drugi dan programa obilježbe Dana Općine Donji Kukuruzari, nedjelja, 19. srpnja 2015. godine, bila je rezervirana za folklor i glazbu.

Više...
 

14. sisački Bajramski koncert [foto]

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je u nedjelju, 19. srpnja 2015. godine,14. sisačkom Bajramskom koncertu koji je, pod pokroviteljstvom Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske, organizirala Bošnjačka nacionalna zajednice Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Najavljeni Lipovljanski susreti 2015.

Šesti po redu, otkako je manifestacija obnovljena, Lipovljanski susreti, središnja manifestacija nacionalnih manjina Republike Hrvatske, najavljeni su na konferenciji za novinare održanoj u petak, 17. srpnja 2015. godine, u Vijećnici Općine Lipovljani.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 128

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Oblacno

19°C

Sisak

Oblacno
Pet
AM showers
13°C / 24°C
Sub
Vecinom suncano
16°C / 28°C
Ned
AM showers
17°C / 27°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>