Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Aktualno

Aktivnosti
SMŽ TV
Natječaji
Javni uvidi

30.10. - 13.11.2014.

Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Sunja

27.10.2014.

Uvid u glavni projekt - Izgradnja 10(20) kV kabelskog dalekovoda, JKTS 10(20)/04 kV CIGLENICA POPOVAČKA 4-INA

Sjednice

Sjednica Stožera zaštite i spašavanja Sisačko-moslavačke županije

Zdenko Vahovec, obnašatelj dužnosti sisačko-moslavačkog župana, iznio je, u subotu, 25. listopada 2014. godine, zaključke Stožera za zaštitu i spašavanje SMŽ, koji se još jednom sastao kako bi se organizirano djelovalo u borbi protiv poplavne opasnosti:

Više...
 

Čestitka za Novu hidžretsku godinu

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Zdenko Vahovec i predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo uputili su, u prigodi Nove 1436. hidžretske godine, koja nastupa 25. listopada 2014. godine,

Više...
 

Sajam poslova u Kutini [video]

Obnašatelj dužnosti sisačko-moslavačkog župana Zdenko Vahovec otvorio je u četvrtak, 23. listopada 2014. godine, u Športskom centru Kutina Sajam poslova, koji je, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i Grada Kutine organizirao Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Kutina.

Više...
 

Pamtimo Baćin [video]

Obnašatelj dužnosti sisačko-moslavačkog župana Zdenko Vahovec, predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo i dožupan Ivan nekvapil su u utorak, 21. listopada 2014. godine, u Baćinu nazočili obilježbi 23. obljetnice jednog od najvećih stradavanja civila u agresiji na Republiku Hrvatsku.

Više...
 

Objavljen Natječaj za dodjelu stipendija studentima

Nakon Natječaja za sufinanciranje troškova smještaja i prehrane u učeničkim domovina i Natječaja za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije za školsku godinu 2014./2015., Upravni odjel za prosvjetu kulturu i šport objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Sisačko-moslavačke županije za akademsku godinu 2014./2015. Ujedno u tijeku je izdavanje potvrda studentima za prijevoz željeznicom sufinanciran u iznosu od 50% mjesečne karte.
 

 

Sjećanje na branitelje [foto]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su u nedjelju, 19. listopada 2014. godine, u Martinskoj Vesi nazočili manifestaciji priređenoj u sklopu obilježbe Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije [foto] [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su ovogodišnji Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, 18. listopada, obilježili cijelim nizom aktivnosti.

Više...
 

Izložba ratnih fotografija Sunje

Zdenko Vahovec, sisačko-moslavački dožupan, nazočio je u petak, 17. listopada 2014. godine, otvaranju izložbe ratnih fotografija „Sunja u domovinskom ratu“, koja je otvorena u Domu za starije i nemoćne osobe Sisak.

   

Bujavica, prvo oslobođeno mjesto u Domovinskom ratu [video]

Predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo i sisačko-moslavački dožupan Ivan Nekvapil su u utorak, 14. listopada 2014. godine, sudjelovali u obilježbi 23. obljetnice 56. samostalne bojne Kutina i 23. obljetnice oslobođenja mjesta Bujavica pod nazivom „Nitko prije nas“.

Više...
 

Projekt razminiranja „Područje naselja Blinjski Kut i Komarevo“ [video]

Sisačko-moslavački dožupan Zdenko Vahovec je, zajedno s ravnateljem Hrvatskog centra za razminiranje Dražena Jakopca, te sisačku gradonačelnicu Kristinu Ikić Baniček, u ponedjeljak, 13. listopada 2014. godine, bio domaćin predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću,

Više...
 

Predsjednik Ivo Josipović na Kestenijadi u Hrvatskoj Kostajnici

Predsjednik Republike Hrvatske g. Ivo Josipović posjetio je Hrvatsku Kostajnicu u nedjelju, 12. listopada 2014. godine. U pratnji sisačko-moslavačkih dožupana Zdenka Vahovca i Ivana Nekvapila i gradonačelnika Hrvatske Kostajnice Tomislava Paunovića predsjednik se pridružio povorci kroz grad i pozdravio brojne posjetitelje Kestenijade.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 99

 hrvatski     english

Zamjenik župana

Vrijeme

Vecinom oblacno

5°C

Sisak

Vecinom oblacno
Ned
Djelomicno oblacno
4°C / 13°C
Pon
Suncano
1°C / 13°C
Uto
Suncano
1°C / 12°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas17
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3771
mod_vvisit_counterOvaj mjesec15114
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09850477

Vaš IP: 54.91.9.248
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija 
 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111
 • Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr 
 • Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

Zdenko Vahovec
zamjenik župana

Ivan Nekvapil
zamjenik župana

Bogdan Rkman
zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8 i 9, Firefoxa 17, Chrome 23 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>