Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

30.01.2017.

ODLUKA o sadržaju Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

27.01.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - građenje građevine gospodarske namjene - PROIZVODNA GRAĐEVINA - spremište rezervnih dijelova, transportne opreme i uređaja za održavanje radnih pilanskih strojeva i alata te skladištenje negorive opreme u negorivoj ambalaži - PPS-MAJUR d.o.o.

26.01.2017.

Lokacijska dozvola za planirani zahvat u prostoru: Etapno građenje građevine (ugradnja opreme) infrastrukturne namjene, prometnog sustava - ugradnja signalno-sigurnosnih i telekomunikacijskih uređaja na željezničkim prugama M502 Zagreb Glavni kolodvor-Sisak-Novska, R102 Sunja-Volinja-Državna granica-(Dobrljin) i L210 Sisak Caprag-Petrinja
 

18.01.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene - vodnogospodarskog sustava korištenja voda vodoopskrbu Novljanskog jezera

17.01.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - Rekonstrukcija i dogradnja dječjeg vrtića u Ludini

10.01.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda na području grada Popovača - Zagrebačka ulica u Voloderu

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

DVD Novo Selo Glinsko

31. izbornoj sjednici Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novo Selo Glinsko, koja je, u prostorijama koje DVD dijeli sa Zavičajnim klubom, održana u nedjelju, 26. veljače 2017. godine, nazočio je župan Ivo Žinić.

Više...
 

Skupština Konjogojske udruge „Moslavina“

23. redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine Konjogojske udruge „Moslavina“, koja je u subotu, 25. veljače 2017. godine, održana u vatrogasnom domu u Popovači, nazočila je i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

DVD Glina pred velikom obljetnicom

U prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Glina održana je u petak, 24. veljače 2017. godine, 139. redovna izvještajno izborna sjednica Skupštine DVD Glina. Skupština je potvrdila dosadašnje čelništvo DVD-a, a nazočio joj je i uvaženi pripadnik ovog dobrovoljnog vatrogasnog društva, župan Ivo Žinić.

Više...
 

I SMŽ na VIROEXPU

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković je na sajamskom prostoru u Virovitici svečano u petak, 24. veljače 2017. godine, otvorio VIROEXPO, 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede.
Otvorenju sajma, na kojem su se predstavili i izlagači iz Sisačko-moslavačke županije, nazočio je župan Ivo Žinić.

Više...
 

Ministar znanosti i obrazovanja na gradilištima škola

Ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić vrijeme nakon sjednice Vlade RH, koja je u Sisku održana u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, iskoristio je za obilazak školskih objekata koji su u izgradnji na području Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

20 godina „Lekena“

Svečanost kojom su obilježene vrijedne obljetnice 20 godina izlaženja lokalnog glasila „Leken“ i 20 godina djelovanja Turističke zajednice Općine Lekenik održana je u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, u Društvenom centru „Hermann Gmeiner“ SOS Dječjeg sela Lekenik.

Više...
 

Ministar Butković u Županijskoj upravi za ceste

Župan Ivo Žinić nazočio je u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, radnom sastanku ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića i čelništva Županijske uprave za ceste, koji je održan u prostoru Županijske uprave za ceste Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Okrugli stol s ministricom gospodarstva

Hrvatska gospodarska komora je u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, u Sisku organizirala okrugli stol na kojem je potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić predstavila reformske mjere Vlade za rasterećenje gospodarstva i osvrnula se na investicijske mogućnosti Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Osigurana sredstva za gradnju u sisačkoj Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“

Župan Ivo Žinić nazočio je u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, svečanom potpisivanju ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte „Rekonstrukcija bolničkog kompleksa i uspostava dnevne bolnice u Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak, kroz infrastrukturna ulaganja i opremanje“ i „Rekonstrukcija bolničkog kompleksa i uspostava objedinjenog bolničkog prijema u Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak kroz infrastrukturu“, koje je odmah po završetku sjednice Vlade Republike Hrvatske, održano u prostoru Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak.

Više...
 

Sjednica Vlade u Sisku

22. sjednica Vlade Republike Hrvatske održana je u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, u Sisku, u prostoru Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak.

Više...
 

Predsjednik Vlade RH u sisačkoj rafineriji

Neposredno prije početka sjednice Vlade Republike Hrvatske, koja je u četvrtak, 23. veljače 2017. godine, održana u Sisku, premijer Andrej Plenković je s ministrima i stručnim suradnicima posjetio Rafineriju nafte Sisak.

Više...
 

Nastupni posjet veleposlanice Republike Slovenije

Veleposlanicu Republike Slovenije u Republici Hrvatskoj Smiljanu Knez, koja je u nastupnom posjetu u utorak, 21. veljače 2017. godine, boravila u Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji, primio je župan Ivo Žinić.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 202

Najave događaja

 
 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas144
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1430
mod_vvisit_counterOvaj mjesec27198
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091516855

Vaš IP: 54.205.108.212
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>