Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

15.07.2016.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - izdavanja građevinske dozvole za Građenje građevine za obradu otpada metodom bioremedijacije na k.č.br. 1539 k.o. Gračenica (27.07.2016. u 10 sati)

12.07.2016.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš farme nesilica za proizvodnju konzumnih jaja kapaciteta 100.000 komada (22.07. - 22.08.2016.)

15.06.2016. 

ODLUKA o javnom predstavljanju „Rudarsko-geološke studije Sisačko- moslavačke županije“

14.06.2016. 

Lokacijska dozvola - sanacija telekomunikacijske infrastrukture - Martinska Ves Lijeva

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

25. godišnjica akcije „Brđani“ [foto]

Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ organizirale je u ponedjeljak, 22. kolovoza 2016. godine, obilježbu 25. godišnjice akcije „Brđani“ i 25. obljetnice sudjelovanja „Gromova“ u obrani Sunje u Domovinskom ratu.

Više...
 

Sjećanje na legendarnog zapovjednika [foto]

U organizaciji športske udruge „Stjepan Grgac“ održana je u subotu, 20. kolovoza 2016. godine, manifestacija sjećanja na poginulog hrvatskog branitelja, zapovjednika 57. brigade Hrvatske vojske „Marijan Celjak“, Stjepana Grgca – Grgu. Izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije predvodila je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Međunarodni izviđački kamp u Jazavici [foto]

Međunarodni izviđački kamp „Dupin“, koji u prostoru i oko nekadašnje područne osnovne škola u novljanskom naselju Jazavica već godinama organizira Udruga izviđača Zelena patrola Rajić, posjetili su u utorak, 16. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić.

Više...
 

Rokovo u Jazavici

Tradicionalnom Rokovu, blagdanu zaštitnika sela Jazavice, na području Grada Novske i Svetoj misi koja je održana u mjesnoj kapelici Sv. Roka, nazočili su u utorak, 16. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić.

Više...
 

Čestitka u povodu blagdana Velike Gospe

Blažena Djevica Marija ima posebno mjesto u srcu hrvatskog naroda i vjernika. Njoj su se tijekom hrvatske povijesti podizale crkve i nju se nazivalo vjernom zaštitnicom hrvatskog naroda i Kraljicom Hrvata.
Više...
 

Velika Gospa u Gori [foto]

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo, u ponedjeljak 15. kolovoza 2016. godine, svečano misno slavlje u marijanskom svetištu Majke naših stradanja u Gori kraj Petrinje.
Župan Ivo Žinić je, kao i svih ovih godina nazočio ovoj svetkovini, stigavši u Goru u tradicionalnoj procesiji od Marinbroda do svetišta.

Više...
 

Proglašenje elementarne nepogode za Grad Kutinu

Župan Sisačko-moslavačke županije 12. kolovoza 2016. godine proglasio je elementarnu nepogodu 06 – Tuča za područje Grada Kutina zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih tučom tijekom noći 06.-07. kolovoza , a kojom su na području naselja – MO Čaire, Katoličke Čaire, Selište, Kletište, Mikleuška i Repušnica nanesene velike materijalne štete na poljoprivrednim kulturama ratarskim, povrtlarskim te voćnjacima i vinogradima. Pogledajte Odluku

 

25. obljetnica smrti Gordana Lederera [foto]

Komemoracijom ispred spomen obilježja „Slomljeni pejzaž“ na brdu Čukur iznad Hrvatske Kostajnice u srijedu, 10. kolovoza 2016. godine obilježena je 25. obljetnica pogibije snimatelja HRT-a Gordana Lederera.

Više...
 

Proglašena elementarna nepogoda za područje Grada Popovača

Župan Sisačko-moslavačke županije 10. kolovoza 2016. godine proglasio je elementarnu nepogodu 06 – Tuča za područje Grada Popovača zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih tučom dana 6. kolovoza 2016. godine, a kojom su na području naselja Ciglenica, Gornja Gračenica i Donja Gračenica nanesene velike materijalne štete na poljoprivrednim kulturama (ratarskim i povrtlarskim) te voćnjacima i vinogradima. Pogledajte Odluku

 

Pounjski plamen slobode [foto]

U Dvoru je u utorak, 9. kolovoza 2016. godine, u organizaciji Hrvatskog demokratskog foruma – Struga Banska održana proslava 21. obljetnice završetka VRO „Oluja“.
Manifestaciji, pod nazivom „Pounjski plamen slobode“, nazočio je i župan Ivo Žinić.

Više...
 

XX. konjanički maraton arapskih konja – nezaboravan doček u Glini [foto]

Na svom dvadesetom Konjaničkom maratonu arapskih konja jahači Željka Pettersa, koji su u slavu VRO „Oluja“ i Dana pobjede prešli tisuće kilometara, boravili po najrazličitijim mjestima u Hrvatskoj i izvan njenih granica, u Glini su u nedjelju, 7. kolovoza 2016. godine, doživjeli doček i dan kakav ne pamte.

Više...
 

Čestitka u prigodi Dana domovinske zahvalnosti, Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja

Poštovani sugrađani!

Danas, kad slavimo časnu pobjedu u obrambenom Domovinskom ratu, kad slavimo slobodu i neovisnost Republike Hrvatske izborenu krvlju hrvatskih branitelja, budimo svjesni naše obveze da Hrvatsku učinimo onakvom zemljom za kakvu su oni najbolji od nas dali svoje živote.

Čast mi je u ime svih svojih suradnika i u svoje osobno ime čestitati Vam Dan domovinske zahvalnosti, Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja!

Sisačko-moslavački župan
Ivo Žinić

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 180

Najave događaja

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
 
 

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas493
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2154
mod_vvisit_counterOvaj mjesec17414
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091324905

Vaš IP: 54.80.178.8
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka 

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>