Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

13.06.2017.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove Europske unije uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

08.06.2017.

Lokacijska dozvola za planirani zahvat u prostoru - građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava - vodovod Malička

07.06.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, prometnog sustava cestovnog prometa - cesta do groblja u Volinji

01.06.2017.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove EU uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

17.05.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja Izmjene/dopune građevinske dozvole za Vodoopskrbni magistralni cjevovod Petrinja - Lekenik u k.o. Križ Hrastovački, k.o. Petrinja, k.o. Brest Pokupski, k.o. Greda k.o. Dužica, k.o. Lekenik i k.o. Žažina

11.05.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje niskonaponskog izlaza Plinacro - Grabov Potok (Donja Vlahinička)

10.05.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za gradnju vodovoda Malička

09.05.2017.

Javni na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene - sustav odvodnje otpadnih voda - Voloder

09.05.2017.

Odluka o imenovanju Povjerenstva za stratešku procjenu utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017-2020


 

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

23. županijske sportske igre hrvatskih ratnih vojnih invalida

23. županijske igre Zajednice udruga HVIDR-a Sisačko-moslavačke županije, koje su u subotu, 24. lipnja 2017. godine, održane u Topuskom, svečano je otvorio pokrovitelj, župan Ivo Žinić.

Više...
 

Župan i njegov zamjenik na ždrijebu Europskog prvenstva u rukometu

Ždrijebu za Europsko prvenstvo u rukometu, koji je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održan u petak, 23. lipnja 2017. godine, uz brojne uglednike sportskog i javnog života Republike Hrvatske nazočili su i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec.

Više...
 

Udruga roditelja poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Siska

Redovna izvještajna sjednica Skupštine Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Siska održana je u sisačkom hotelu Panonija u petak, 23. lipnja 2017. godine. Nazočio joj je župan Ivo Žinić, koji ovoj udruzi roditelja poginulih suboraca daje najveću važnost.

Više...
 

Buševska Štruklijada

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 22. lipnja 2017. godine, posjetio drugu Buševsku Štruklijadu. U organizaciji Društva žena Buševec tako je nastavljena tradicija natjecanja u pripravljanju štrukla i općenito čuvanja bogate baštine ovog turopoljskog mjesta.

Više...
 

Čestitka u prigodi Dana antifašističke borbe

Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije,
u ime Sisačko-moslavačke županije, svojih suradnika, kao i osobno, čestitam vam Dan antifašističke borbe.

Župan
Ivo Žinić

 

Obilježen Dan antifašističke borbe

Kod spomenika u šumi Brezovica pokraj Siska održana je u četvrtak, 22. lipnja 2017. godine, svečanost obilježavanja Dana antifašističke borbe.

Više...
 

Dan Grada Popovače

Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Popovače, koja je u srijedu, 21. lipnja 2017. godine, u povodu obilježavanja Dana grada održana u Domu kulture Popovača nazočio je, kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, župan Ivo Žinić, uz kojeg su bila i dva njegova zamjenika Roman Rosavec i Ivan Celjak.

Više...
 

Za sretnije djetinjstvo i bez opasnosti od mina

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 21. lipnja 2017. godine, u Malom kabinetu zgrade Sisačko-moslavačke županije održao radni sastanak s upraviteljicom zaklade „Hrvatska bez mina“ Đurđom Adlešič i njenim suradnicima iz Crvenog križa i Udruge SJP „OSA“ Sisak.

Više...
 

Župan u „Sisačkom jutru“ Radio Siska

Gostovanje župana Ive Žinića u emisiji „Sisačko jutro“ radio Siska u utorak, 20. lipnja 2017. godine, ponudilo je zanimljiv razgovor i odgovore na mnoga pitanja voditelja.

Više...
 

Poduzetništvo u obrazovanju

Zamjenik župana Roman Rosavec je u utorak, 20. lipnja 2017. godine, u prostoru hotela „Moslavačka priča“ u Maloj Ludini nazočio završnom događanju projekta KA 2 i prikazu intelektualnih rezultata projekta.
U sklopu ovog događanja održan je i okrugli stol“Poduzetništvo u obrazovanju i utjecaj na realni sektor“.

Više...
 

Nagrade za izvrsnost

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem u ponedjeljak, 19. lipnja 2017. godine, u prostoru Državnog arhiva u Sisku učenicama i učenicima osnovnih i srednjih škola, koji su osvojili prvo, druge ili treće mjesto na državnim natjecanjima, kao i njihovim mentorima, uručio prigodne nagrade.

Više...
 

25 godina sisačke HVIDR-e

Proslavi 25. obljetnice rada Udruge HVIDR-a grada Siska, koja je u ponedjeljak, 19. lipnja 2017. godine, održana u hotelu „Panonija“ u Sisku, nazočio je župan Ivo Žinić.

Više...
 

„Jantolovo“ u Dvorišću

Župan Ivo Žinić je u nedjelju, 18. lipnja 2017. godine, u mjestu Dvorišće, na području Grada Gline, nazočio vanjskoj proslavi Antunova, ili „Jantolova“ kako glasi lokalni naziv, i obilježbi 25. obljetnice obnove kapele Sv. Antuna Padovanskog. Misno slavlje je u Dvorišću predvodio biskup sisački mons. Vlado Košić.

Više...
 

Antunovo u Gračanici Šišinečkoj

Župan Ivo Žinić je u subotu, 17. lipnja 2017. godine, u mjestu Gračanica Šišinečka, na području Grada Gline, nazočio misnom slavlju koje je održano u povodu proslave Antunova.

Više...
 

Župan na obilježbi Dana Općine Topusko

U restoranu hotela „Petrova gora“ Topusko održana je u četvrtak svečanost obilježavanja Dana Općine Topusko, kojoj je nazočio župan Ivo Žinić.
Svečanost je obuhvatila dodjelu javnih priznanja i nagrada Općine Topusko, te povijesno gastronomsku šetnju kroz Topusko, prezentaciju projekta „Prošlost za budućnost“.

Više...
 

Žitna lađa plovi Kupom

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 14. lipnja 2017. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem, proveo neko vrijeme u plovidbi Kupom karlovačkim krajem, na „Žitnoj lađi“, osuvremenjenoj replici nekadašnjih teretnih lađa kojima se prevozilo žito najjeftinijim, riječnim putom.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 169
 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas955
mod_vvisit_counterOvaj tjedan6907
mod_vvisit_counterOvaj mjesec27850
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091651265

Vaš IP: 54.224.19.6
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>