Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

31.08.2015. u 10 sati

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvolezagradnju vinske ceste Veliko Brdo, Popovača

24.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za Svk privod za RSM Bijele Vode u k.o. Dragotina , -3. skupine

 

 

SMŽ TV
Sjednice

24 godine 120. brigade [foto]

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata, ratni veterani-pripadnici 120. brigade ZNG-HV, obilježila je u utorak, 1. rujna 2015. godine, dan kad je 1991. godine u Sisku formirana i počela borbeno djelovati 120. brigada ZNG „Ban Toma Bakač“ Sisak.

Više...
 

Rekonstrukcija županijske ceste

U društvu ravnatelja Županijske uprave za ceste Stipe Šapine i načelnika Općine Velika Ludina Dražena Pavlovića župan Ivo Žinić je u utorak, 1. rujna 2015. godine, obišao gradilište na području ove općine.

Više...
 

Dan Općine Velika Ludina

Svečanoj sjednici Općinskog vijeća. Koja je u prigodi obilježbe Dana Općine Velika Ludina održana u utorak, 1. rujna 2015. godine, nazočili su župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

11. Angelski folklorni susreti „Viduševac 2015.“ [foto]

Pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, i u organizaciji Kulturno umjetničke udruge „Viduševac“ u Viduševcu su u nedjelju, 30.kolovoza 2015. godine održani 11. Angelski folklorni susreti.

Više...
 

Dragovoljna braniteljska radna akcija u Zrinu [foto]

U Zrinu je u subotu, 29. kolovoza 2015. godine bilo radno. Udruga veterana 145. brigade Hrvatske vojske organizirala je, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, akciju čišćenja i uređenja okoliša Zrina.

Više...
 

32. međunarodno vatrogasno natjecanje u Desnom Trebarjevu [foto]

U subotu, 29. kolovoza 2015. godine u Desnom je Trebarjevu održan “Kup Posavine”, 32. međunarodno vatrogasno natjecanje. Najboljim ekipama i natjecateljima čestitala je zamjenica župana Sisačko – moslavačke županije Anita Sinjeri – Ibrišević istaknuvši da sisačko – moslavačka županija podržava aktivnosti vatrogasnih društava pa je i ovom prilikom bila pokrovitelj.

Više...
 

„Letovanić, selo pokraj Kupe“ [foto]

U Letovaniću se ovaj vikend održala kulturno- turistička manifestacija „Letovanić, selo pokraj Kupe“. U nedjelju, 30. kolovoza 2015. godine proslavljeno je Bartolovo.

Više...
 

Obilježavanje blagdana Svetog Ivana Glavosjeka i Dan mjesta Topolovac

Zamjenica župana Sisačko – moslavačke županije Anita Sinjeri – Ibrišević nazočila je u nedjelju, 30. kolovoza 2015. godine obilježavanju blagdana Svetog Ivana Glavosjeka i Danu mjesta Topolovac. Položila je vijenac i zapalila svijeću u spomen na hrvatske branitelje, te nazočila misi pred kapelicom u Topolovcu.

Više...
 

Seoska olimpijada u Marinbrodu [foto]

U Marinbrodu je u subotu, 29. kolovoza 2015. godine održana 6. Seoska olimpijada. U starim sportovima poput bacanja kamena s ramena, utrkama u vrećama, potezanju užeta, utrci s jajetom u žlici, bacanju potkove, borbi na gredi, skoku u dalj s mjesta, guranju bale sijena i alkarskoj vožnji u tačkama natjecalo se devet ekipa.

Više...
 

Deveta utrka kupskih čamaca [foto]

Deveta, tradicionalna utrka kupskih čamaca Stari Brod-Letovanić održana je, u sklopu programa obilježbe Bartolova, u nedjelju, 30. kolovoza 2015. godine, a nazočile su joj i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Izbor Vinske kraljice Sisačko-moslavačke županije za 2015./2016.godinu - poziv na prijavu

Vinska kraljica može biti djevojka između 18 i 28 godina, hrvatska državljanka, koja je na dan nominacije neudata. Vinska kraljica i Prva pratilja, koja u slučaju spriječenosti zamjenjuje Vinsku kraljicu, biraju se na vrijeme od godinu dana, računajući od dana proglašenja odnosno krunidbe.

Više...
 

Djeca na Plitvicama učila o Krvavom Uskrsu 1991.

Udruga HVIDR-a grada Siska od 2013. godine radi na projektu „Obrana Siska u Domovinskom ratu – učimo kroz igru“. Radionice su organizirane tijekom ljetnih školskih praznika kako bi slobodno vrijeme maleni ispunili organiziranim aktivnostima.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 132

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Lijepo

18°C

Sisak

Lijepo
Cet
Vecinom suncano
16°C / 28°C
Pet
Djelomicno oblacno
15°C / 25°C
Sub
Rain
12°C / 19°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>