Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

20.02.2015.

Poziv na uvid u projektnu dokumentaciju radi izjašnjavanja u postupku izdavanja građevinske dozvole HEP d.d. Zagreb, Ul.Grada Vukovara 37 za izdavanje građevinska dozvole za izgradnju nove transformatorske stanice 2NTS 426 Lekenik Eduro na kat. čest. br. 1074/2 k.o. Lekenik sa elektroenergetskim vodovima

15.01.2015. - 15.02.2015.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš podzemnog skladišta plina Okoli s izgradnjom novih radnih bušotina Ok-62 i Ok-63, rekonstrukcijom kompresorske stanice i izgradnjom sustava za zbrinjavanja slojne vode, Općina Velika Ludina, Sisačko-moslavačka županija

SMŽ TV
Sjednice

Nastavljena suradnja na projektu „Poduzetnički krediti“

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 26. veljače 2015. godine, s predstavnicima gradova i općina uključenih u projekt, u velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku, potpisao ugovore o nastavku provedbe projekta „Poduzetnički krediti – 2014“ u 2015. godini.

Više...
 

Poduzetnički impuls 2015.

SI-MO-RA razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije i Ministarstvo poduzetništva i obrta organizirali su u srijedu, 25. veljače 2015. godine, u sisačkoj Gradskoj vijećnici predstavljanje Programa poticanja poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2015.“

Više...
 

Stanje sigurnosti u SMŽ

Nakon radnog sastanka, održanog u utorak, 24. veljače 2015. godine, u sjedištu Policijske uprave sisačko-moslavačke u Sisku, novinarima su se obratili župan Ivo Žinić i načelnik ove uprave Marko Rašić.

Više...
 

Pomoć obrtnicima i mikro trgovačkim društvima

U ponedjeljak, 23. veljače 2015. godine Sisačko-moslavačka županija objavila je dva natječaja namijenjena obrtnicima i mikro trgovačkim društvima.

Više...
 

Naše škole među odabranima

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet objavila je popis prvih 150 škola koje će se u sljedeće tri godine uključiti u pilot projekt e-Škole: „Razvoj sustava digitalne zrelosti škola“.

Više...
 

„Zlatna pčela“ u Topuskom [foto]

U prostoru Top Termi u Topuskom održani su 15. dani meda „Zlatna pčela“ i 10. županijsko ocjenjivanje meda.
Ovu dvodnevnu manifestaciju, koju pod pokroviteljstvom sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića organiziraju Zajednica pčelarskih udruga SMŽ, Top Terme d. o. o. i Turistička zajednica Općine Topusko otvorila je u subotu, 21. veljače 2015. godine, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Hrvatske – ogranak Topusko [foto]

Obilježba 6. obljetnice osnutka UMDDRH ogranak Topusko održana je u subotu, 21. veljače 2015. godine, u Lovačkom domu u Hrvatskom Selu kod Topuskog.
Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Hrvatske osnovana je 2005. godine u Vukovaru, a sada broji 800 članova.

Više...
 

106 godina DVD Letovanić [foto]

U Vatrogasnom domu u Letovaniću održana je u petak, 20. veljače 2015. godine, 106. redovna Skupština DVD Letovanić. Predsjednik ovog društva Stjepan Kušan u ovoj je prigodi, pred dragim gostima, biskupom sisačkim Vladom Košićem, sisačko-moslavačkim županom Ivom Žinićem, saborskim zastupnikom Ivanom Šukerom i ostalim uvaženim uzvanicima, podsjetio na ogroman doprinos vatrogasaca u borbi protiv nabujale Kupe, koja je ovom selu u prošloj godini zaprijetila čak tri puta.

Više...
 

Prvi sajam eko proizvoda

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević otvorila je u četvrtak, 19. veljače 2015. godine, Prvi sajam ekoloških proizvoda Sisačko-moslavačke županije, koji je, pod pokroviteljstvom SMŽ organizirala Eko udruga „Izvor“. U prostoru predvorja županijske razvojne agencije SI-MO-RA kupcima se predstavilo desetak proizvođača certificiranih eko proizvoda.

 

Upitnik za poljoprivrednike

U okviru projekta "Unaprijeđeno upravljanje energijom i hranjivim sastojcima putem primjene anaerobnog procesa prerade" / INEMAD" financiranog sredstvima EU Programa FP7-Sedmog okvirnog programa za istraživanje i razvoj objavljen je on line upitnik „Socio-demografsko istraživanje o prihvaćenosti organskih gnojiva od strane poljoprivrednika“ Upitnik možete popuniti ovdje

Više...
 

Biskupijsko natjecanje iz vjeronauka

Biskup sisački Vlado Košić otvorio je u četvrtak, 19. veljače 2015. godine, u Velikom Kaptolu u Sisku Biskupijsko natjecanje iz vjeronauka. Sudjelovale su ekipe učenika iz 5 srednjih škola i 11 osnovnih škola s područja Sisačke biskupije.

Više...
 

Za kutinsku Petrokemiju i sisačku rafineriju

Župan Ivo Žinić je, sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem, u srijedu, 18. veljače 2015. godine, u sjedištu Sisačko-moslavačke županije u Sisku održao radni sastanak s predstavnicima obaju sindikata i predstavnicima branitelja iz kutinske Petrokemije i predstavnicima Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak na čelu s Predragom Sekulićem.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 111

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Djelomicno oblacno

4°C

Sisak

Djelomicno oblacno
Pon
SP_WEATHER_PM_RAIN
5°C / 14°C
Uto
Vecinom oblacno
3°C / 11°C
Sri
PM showers
3°C / 10°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas43
mod_vvisit_counterOvaj tjedan43
mod_vvisit_counterOvaj mjesec43
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09923939

Vaš IP: 54.205.207.201
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659
 • Službenica za informiranje
  Sanja Klarić Petek
  tel.: 044/550-218 / fax: 044/524-158
  mobitel: 099/311-5500 / e-mail: protokol-smz@smz.hr
 • dodatni podaci i obrasci >>

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>