Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Stipendije

Objavljena je konačna rang lista za dodjelu 25 studentskih stipendija redovitim studentima s područja Sisačko-moslavačke županije, za akademsku godinu 2015./2016.

Detaljne upute stipendistima objavljene su uz konačnu rang listu.

Ugovor o stipendiranju

 


Objavljena je konačna rang lista 45 učenika dobitnika stipendija.
Učenici koji su dobili stipendiju Sisačko-moslavačke županije dužni su otvoriti žiro račun na svoje ime, ispuniti obrazac Ugovora u dva primjerka i dostaviti ih na adresu Sisačko-moslavačke županije najkasnije do 15. siječnja 2016. godine.

Subvencija prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Sporazumi o javnim potrebama u zdravstvu [foto]

Sporazume o financiranju javnih potreba u zdravstvu za 2016. godinu potpisao je s predstavnicima osam zdravstvenih ustanova s područja Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić u srijedu, 10. veljače 2016. godine.

Više...
 

Sjednica Stožera civilne zaštite

U sjedištu Sisačko-moslavačke županije u Sisku održana je u utorak, 9. veljače 2016. godine, prva ovogodišnja sjednica Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Što je važnije, politikanstvo ili potrebe djece [audio]

„Moram izraziti žaljenje što je do tog pisma došlo.Nije mi jasno zbog čega je na ovaj način ta udruga išla u javnost i na neki način prozvala župana, da nije zadovoljna s odnosom i pomoći koji mi kao županija pružamo i na koji način se brinemo o osobama s invaliditetom, djeci s posebnim potrebama,“ rekao je u utorak, 9. veljače 2016. godine župan Ivo Žinić, osvrćući se na „Otvoreno pismo“ koje je na jednom portalu objavila Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Otvoren natječaj Zaklade Iskra

Zaklada Iskra za nadarenu djecu Sisačko – moslavačke županije svake godine od osnutka objavljuje natječaj za godišnju nagradu za ostvarene posebne rezultate i uspjehe tijekom prošle školske godine. Ove godine natječaj je objavljen na internetskim stranicama Zaklade www.zaklada-iskra.com 5. veljače 2016. godine i traje 15 dana.

Više...
 

Posjet polaznika Ratne škole „Ban Josip Jelačić“

Studijsko putovanje Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ iz Zagreba, i ove je godine u Sisačko-moslavačku županiju dovelo polaznike Ratne škole i njihove nastavnike.

Više...
 

Festa svetog Vlaha

Završnim svečanostima proslave blagdana Svetog Vlaha, zaštitnika Dubrovnika i Dubrovačke biskupije u subotu, 6. veljače 2016. godine, nazočili su i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić

Više...
 

Pokladno jahanje u Hrvatskoj Dubici [foto]

Pokladno jahanje, tradicionalnu manifestaciju koja je u Hrvatskoj Dubici trajala stoljećima odlučili su obnoviti ove godine, pa je tako prvo pokladno jahanje u slobodnoj i neovisnoj Republici Hrvatskoj održano u subotu, 6. veljače 2016. godine.

Više...
 

Molitveni doručak u Sisačkoj biskupiji [foto]

U povodu šeste godišnjice uspostave Sisačke biskupije u Velikom Kaptolu u Sisku održan je u subotu, 6. veljače 2016. godine, tradicionalni „Molitveni doručak“. Pozivu biskupa sisačkog mons. Vlade Košića su se uz izabrane političke predstavnike s područja Sisačke biskupije, župane, gradonačelnike, načelnike općina, svećenike i aktivne vjernike laike odazvale i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Dan Srednje škole Petrinja

Proslavi Dana Srednje škole Petrinja, koja je u petak, 5. veljače 2016. godine, održana u prostoru škole, nazočila je u ime osnivača, Sisačko-moslavačke županije, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Kupujmo lokalno i uz autocestu [foto]

U sklopu odmorišta „Stari hrastovi“ pokraj Popovače, uz autocestu A3 Zagreb-Lipovac, otvorena je u petak, 5. veljače 2016. godine, druga iz lanca trgovina „Kupujmo lokalno“.

Više...
 

45 učenika primilo ugovore o stipendiranju [foto]

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije trajao je o 17. do 30. studenoga 2015. godine i na njega se javilo 243 učenika.
Kao i do sada i ove školske godine Županija je dodijelila 45 učeničkih stipendija, isključivo polaznicima četverogodišnjih programa.

Više...
 

Županijski UDVDR kod župana

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Podružnica Sisačko-moslavačke županije, uz svoje brojne djelatnosti na okupljanju, pomaganju i savjetovanju članstva, bilježi i bogatu, vrlo uspješnu sportsku aktivnost.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 151

 hrvatski     english

Župan

Kvaliteta zraka

Vrijeme

Lagana kisa

5°C

Sisak

Lagana kisa
Cet
Vecinom suncano
1°C / 12°C
Pet
AM showers
-1°C / 8°C
Sub
AM showers
1°C / 11°C

Bioplinski kalkulator

  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>