Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

30.06.2015.

Javni poziv na uvid u Idejni projekt radi izjašnjavanja, u postupku izdavanja lokacijske dozvole - rekonstrukcija stare vodenice u malu hidroelektranu mHE Crljenac

18.05. do 18.06.2015.

Obavijest o javnoj raspravi studije utjecaja na okoliš (ABS Sisak d.o.o.)

SMŽ TV
Sjednice

Glinske Banice – ponos Gline i Županije

Deveti mažoret koncert održale su, zajedno sa svojim gošćama iz Karlovca i Lekenika, mažoretkinje Glinske Banice na platou ispred Osnovne škole Glina u petak, 3. srpnja 2015. godine.

Više...
 

37. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija

Izvršni odbor Hrvatske zajednice županija, koji čine svi župani, sastao se u prostoru Hrvatske zajednice županija u Zagrebu u petak, 3. srpnja 2015. godine, na svojoj 37. sjednici.

Više...
 

Srebrni status međunarodne eko-škole za Tehničku školu Kutina [foto]

Dvostruku svečanost u Tehničkoj školi Kutina pratili su u srijedu, 1. srpnja 2015. godine, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Žitni put Kupa-Sava

Završnoj konferenciji i medijskoj promociji projekta „Žitni put Kupa-Sava“, koje su održane u prostoru Športsko-rekreacijskog centra „Stari grad“ u Pokupskom, nazočio je u srijedu, 1. srpnja 2015. godine, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Više...
 

Župan na Svetoj misi u Gvozdu [foto]

Nakon doseljenja stanovnika iz različitih krajeva Bosne i Hercegovine na područje Općine Gvozd, javila se potreba za izgradnjom crkve, budući da se euharistijsko slavlje održavalo u Vatrogasnom domu u Gvozdu.

Više...
 

Prvi dan mjesta u Hađeru

Župan Ivo Žinić je u nedjelju, 28. lipnja 2015. godine, u Hađeru, naselju na području Grada Gline, nazočio Prvoj proslavi Dana mjesta Hađer.

Više...
 

Ivanjski susreti u Graberju [foto]

Devete Ivanjske susrete u Graberju, mjestu na području Grada Petrinje, otvorila je u subotu, 27. lipnja 2015. godine, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Sportske igre ratnih vojnih invalida

21. županijske sportske igre HRVI Domovinskog rata SMŽ, koje su u subotu, 27. lipnja 2015. godine, u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije održane u Topuskom, svečano je otvorio župan Ivo Žinić.

Više...
 

24. obljetnica početka oružanog otpora srpskom agresoru [foto]

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave sisačko-moslavačke i Grada Gline, pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Josipa Leke, u Glini je u petak, 26. lipnja 2015. godine, obilježena 24. obljetnica početka oružanog otpora srpskom agresoru.

Više...
 

Dan državnosti u SMŽ [foto]

Središnja obilježba Dana državnosti Republike Hrvatske održana je u Sisku, u četvrtak, 25. lipnja 2015. godine.
Izaslanstva Sisačko-moslavačke županije, župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić, Policijske uprave sisačko-moslavačke, Grada Siska, udruga proisteklih iz Domovinskog rata i političkih stranaka, položila su vijence kod središnjeg križa na sisačkom Gradskom groblju Viktorovac i zapalila svijeće kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Više...
 

Čestitka u prigodi Dana državnosti Republike Hrvatske

U prigodi Dana državnosti Republike Hrvatske, 25. lipnja, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je žiteljima Sisačko-moslavačke županije čestitku:

Više...
 

Lječilište Topusko na putu oporavka

Na konferenciji za novinare, koja je u utorak, 23. lipnja 2015. godine, održana u prostoru Uprave Lječilišta Topusko novinarima su se obratili župan Ivo Žinić, uz nazočnost zamjenika župana Marina Piletića, predsjednik Upravnog vijeća Lječilišta Topusko Vladimir Čavrak i ravnatelj Lječilišta Topusko Domagoj Mosler.
Konferencija je sazvana kako bi se javnost upoznalo s dobrim vijestima iz Lječilišta.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 125

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Lijepo

19°C

Sisak

Lijepo
Ned
Suncano
19°C / 33°C
Pon
Vecinom suncano
21°C / 36°C
Uto
Suncano
22°C / 37°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>