Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

07.10.2016.

Rudarsko - geološka studija Sisačko – moslavačke županije

04.10.2016.

ODLUKA o započinjanju postupka strateške procjene utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

ODLUKA o pokretanju postupka izrade  Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020. – Strateški okvir: Vizija – Ciljevi – Prioriteti - Mjere

Informacija o započinjanju postupka strateške procjene utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017-2020.

19.09.2016.

IZVJEŠĆE S PREDSTAVLJANJA (JAVNE RASPRAVE I UVIDA) Rudarsko - geološke studije Sisačko – moslavačke županije

ZAKLJUČAK o prihvaćanju izvješća s javnog predstavljana Rudarsko-geološke studije

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Županova reakcija na izjave o gašenju sisačke rafinerije

Župan Ivo Žinić je u više navrata tijekom srijede, 26. listopada 2016. godine, reagirao na izjave o mogućnosti gašenja sisačke rafinerije.
Tu mogućnost župan uopće ne želi prihvatiti, smatrajući sisačku rafineriju strateški važnom za cijelu Republiku Hrvatsku.

Više...
 

Suradnja i s Lipovljanima i Kutinom

U prostoru Općine Lipovljani potpisani su u srijedu, 26. listopada 2016. godine, sporazumi o sufinanciranju izvanrednog održavanja županijskih i lokalnih cesta.

Više...
 

Radni posjet bolnici

U prostoru Uprave Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak održan je u srijedu, 26. listopada 2016. godine, radni sastanak s čelništvom ove ustanove, kojem su nazočili župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić.

Više...
 

Sufinanciranje cesta u Hrvatskoj Kostajnici, Majuru i Dvoru

U nazočnosti župana Ive Žinića gradonačelnik Hrvatske Kostajnice Tomislav Paunović, načelnica Općine Majur Klementina Karanović i načelnik Općine Dvor Nikola Arbutina i ravnatelj Županijske uprave za ceste Stipo Šapina potpisali su u utorak, 25. listopada 2016. godine, ugovore o zajedničkom financiranju izvanrednog održavanja cesta.

Više...
 

Rješenje problema s odvodnjom

Potpisivanju Sporazuma o međusobnim pravima i obvezama na uređenju vanjske odvodnje na dionici autoceste Buševec-Lekenik, koje je u utorak, 25. listopada 2016. godine, održano u zgradi Općine Lekenik nazočio je župan Ivo Žinić.

Više...
 

Odluka o sufinanciranju troškova smještaja i prehrane u učeničkim domovima

Povjerenstvo za sufinanciranje smještaja i prehrane u učeničkim domovima donijelo je rang listu učenika koji su od 1.10.2016.-30.06.2017. godine ostvarili pravo na sufinanciranje troškova smještaja i prehrane u učeničkim domovima.“
Sisačko-moslavačka županija dostavit će učeničkim domovima Odluku sa rang listom učenika, koji su ostvarili pravo na sufinanciranje.

 

Zajedničko financiranje održavanja cesta [audio]

U općinskoj vijećnici Općine Sunja potpisan je u ponedjeljak, 24. listopada 2016. godine, ugovor o zajedničkom financiranju izvanrednog održavanja cesta na području općina Sunja i Hrvatska Dubica.

Više...
 

Kup za hrvatske branitelje

U Sisku je u subotu, 22. listopada 2016. godine, u sklopu programa obilježbe Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, održano ribolovno natjecanje „Kup za hrvatske branitelje SMŽ“.

Više...
 

Žrtve Baćina nisu zaboravljene

U organizaciji Općine hrvatska Dubica i Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata pod nazivom „Žrtve Baćina nisu zaboravljene“, održana je u petak, 21. listopada 2016. godine, pod pokroviteljstvom župana Ive Žinića prigodna komemoracija.

Više...
 

Dani Svena Laste – sjećanje na branitelje Sunje

U organizaciji Turističke udruge Sunja u Sunji je u petak, 21. listopada 2016. godine, održana tradicionalna kulturna manifestacija „Dani Svena Laste – sjećanje na branitelje Sunje“.

Više...
 

Festival bošnjačke kulture i kuhinje

„Festivalu bošnjačke kulture i kuhinje“, koji je u organizaciji Bošnjačke nacionalne zajednice Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije, pod pokroviteljstvom Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske održan u sisačkom „Kazalištu 21“ u četvrtak, 20. listopada 2016. godine, nazočila je zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Čamci za potrebe borbe protiv poplavne opasnosti

Hrvatska vatrogasna zajednica bila je organizator svečanosti primopredaje novih čamaca za spašavanje, a Vatrogasna zajednica Karlovačke županije domaćin.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 189
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas800
mod_vvisit_counterOvaj tjedan4631
mod_vvisit_counterOvaj mjesec27820
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091386512

Vaš IP: 54.145.211.24
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>