Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

20.11.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje predškolske ustanove - dječji vrtić Topusko

 

 

 

SMŽ TV
Sjednice

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Redoviti studenti s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije moći će od 1. prosinca 2015. godine ostvariti pravo na subvenciju mjesečne karte za prijevoz redovitim autobusnim linijama koje povezuju Petrinju, Sisak i Zagreb.

Više...
 

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Obilježavanju Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koje je na sisačkoj Gradskoj tržnici Kontroba, u suradnji s PU sisačko-moslavačkom, Udrugom invalida rada Grada Siska, Građanskom inicijativom „Moj grad Sisak“ i Županijskim timom za prevenciju nasilja u obitelji i nasilja nad ženama organizirao u srijedu, 25. studenoga 2015. godine, Centar za žene Adela, pridružio se i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Novo ustrojstvo i djelokrug upravnih tijela Sisačko-moslavačke županije

Prva i najzanimljivija točka Dnevnog reda 14. sjednice Županijske skupštine, koja je u utorak, 24. studenoga 2015. godine, održana u sisačkoj Gradskoj vijećnici, bio je Prijedlog odluke o ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

45 stipendija srednjoškolcima

Sisačko-moslavačka županija i ove godine dodjeljuje 45 stipendija redovitim učenicima četverogodišnjih programa obrazovanja srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije za školsku godinu 2015/2016. te na taj način želi olakšati školovanje i unaprijediti ukupnu obrazovnu strukturu u Županiji.

Ove godine prijave se vrše ispunjavanjem elektronskog on line obrasca (prijavnica)

>>više

 

Zajedno do kvalitetnog rješenja

U Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije održan je u ponedjeljak 23. studenoga 2015. godine, sastanak župana Ive Žinića, zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević i zamjenika župana Marina Piletića sa suradnicima s predstavnicima jedinica lokalne samouprave i prijevozničkih tvrtki. Tema sastanka bio je problem nedostatka autobusnih linija u Pounju i na Banovini.

Više...
 

O Domovinskom ratu na terenu

Klub veterana Domovinskog rata 102. brigade Hrvatske vojske Novi Zagreb na području Sisačko-moslavačke županije provodi terensku nastavu za učenike I., IV. i XIII. gimnazije i Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba u sklopu svog projekta „Banovina i 102. brigada Hrvatske vojske – Novi Zagreb u Domovinskom ratu“.

Više...
 

Suradnja Sisačko-moslavačke županije i županijske Obrtničke komore

U Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije održana je u četvrtak 19. studenoga 2015. godine, konferenciji za novinare s temom Suradnja Sisačko-moslavačke županije i županijske Obrtničke komore, s posebnim osvrtom na nedavno potpisani Sporazum o sufinanciranju promicanja, organiziranja i sudjelovanja u obrazovanju za majstorske ispite i stručnu osposobljenost za potrebe obrtništva i poduzetništva.

Više...
 

Sisak za Vukovar

Obilježavanju Dana sjećanja na Vukovar u organizaciji Sisačkih volontera, sisačke gradske četvrti Caprag i udruga proisteklih iz Domovinskog rata, postavljanju lampiona duž sisačkih ulica,pridružila se u srijedu, 18. studenoga 2015. godine, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara [foto]

U programu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, „Vukovar – mjesto posebnog pijeteta“, koji je u srijedu, 18. studenoga 2015. godine, održan u Vukovaru sudjelovao je i Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan, sa zamjenikom Marinom Piletićem.

Više...
 

Zajedno u ratu – zajedno u miru, Prevlaka-Vukovar 2015 [foto]

Moto klub „Korčula“ s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske organizira tradicionalnu vožnju motorima od Prevlake do Vukovara. Karavana se vozi u pet etapa i nosi naziv „Zajedno u ratu – zajedno u miru, Prevlaka-Vukovar 2015“.

Više...
 

Martinska nedjelja u Starom Brodu [foto]

Tradicionalnu proslavu Martinske nedjelje i ove su godine organizirali Športska udruga Stari Brod i Mjesni odbor Stari Brod. Ipak, ovogodišnja, nedjelja 15. studenoga 2015. godine, bila je posebna. Blagoslov obnovljene kapelice Sv. Martina u ovom naselju na području Općine Lekenik i Svetu misu predvodio je biskup sisački Vlado Košić.

Više...
 

Kostrići, mjesto užasnog zločina [foto]

Svetom misom u kapeli Sv. Mihaela u Majuru i polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja u samim Kostrićima, obilježena je u nedjelju, 15. studenoga 2015. godine, u organizaciji općine Majur, 24. obljetnica jednog od najstrašnijih zločina koje je na području Republike Hrvatske počinio velikosrpski agresor.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 143

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Oblacno

2°C

Sisak

Oblacno
Cet
Vecinom oblacno
2°C / 5°C
Pet
Djelomicno oblacno
1°C / 6°C
Sub
Vecinom suncano
0°C / 6°C

Bioplinski kalkulator
LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>